IJskar huren Amersfoort

ITALIAANSE IJSKAR HUREN IN AMERSFOORT?

IJSKAR HUREN AMERSFOORT

Prive
Heeft u een verjaardag, bruiloft, jubileum of ander feest? Dan komen onze vrolijke ijscomannen en vrouwen graag bij u langs met een prachtige ijskar die gevuld is met heerlijk ambachtelijk Italiaans schepijs. Voor al uw feesten, groot of klein bent u bij IJskarretje.com aan het juiste adres.

Zakelijk
Voor veel van onze opdrachtgevers komen wij in Amersfoort. Van Velden tot Waterkwartier en de Horsten zijn wij inmiddels een bekende van veel bedrijven, wellicht heeft u onze ijskarren weleens gezien. Voor zakelijke inhuur kunnen wij een prachtige luifel plaatsen op de ijskarren en rijden wij op verzoek van kantoor naar kantoor. Wilt u graag een ijskar die in de lift past? Daar hebben wij kleine ijsbarretjes voor die op iedere gewenste locaties geplaatst kunnen worden.

Smaken
Wij scheppen heerlijk ambachtelijk Italiaans schepijs en hebben keuze uit ruim 40 smaken. Van vanille en aardbei tot speciale smaken als yoghurt-bosvrucht en panna cotta. Op verzoek kunnen wij zelfs schepijs maken in de kleuren van uw huisstijl zonder dat u daar extra voor hoeft bij te betalen. Bekijk al onze heerlijke smaken.

Reserveren en ijspakketten
Wij hebben voor u een aantal pakketten samengesteld die in de meeste gevallen bij uw wensen aansluiten. Wellicht heeft u speciale wensen, laat het ons weten en wij gaan er mee aan de slag. Ons team staat voor uw klaar! Neem contact op.

slider_tmobile